Už čtvrtým rokem pečeme na Bělohorské české buchty, velké i malé koláče, bábovky, chleby, bagety a další pečivo.
Největší radost máme v poslední době z chlebů. Začali jsme pšenično-žitným Břevnovským se 70 % žita, pak přidali žitné a kváskové chleby a dneska u nás najdete chuťovky jako je třeba čokoládový nebo s chilli a cheddarem. Na přehled všech deseti různých chlebů, které vyrábíme, se můžete nově podívat na webu v sekci Pekárna.
Výběr našeho pečiva najdete také v tištěné brožurce v našich provozovnách.
Pečeme pro vás každou noc, ručně, bez strojové výroby a snažíme se vybírat kvalitní mouky a nepoužívat zlepšovací směsi. Pracujeme jen s čerstvým droždím nebo kváskem, který si sami vyrábíme, a do náplní koláčů a buchet zpracováváme suroviny v biokvalitě či od prověřených zpracovatelů.