Upéct bochník dobrého chleba je kumšt, který stojí za oslavu. Moc svátků v Kredenci neoslavujeme, ale z tohoto dne bychom u nás chtěli udělat tradici.
Od pátku 16. do neděle 18. října proto v Kredenci na Bělohorské můžete ochutnat to nejlepší z naší pekárny. Připravili jsme pro vás výběr různých druhů chlebů, které pro vás pravidelně pečeme, a navíc k nim přidali pár čerstvých novinek – třeba ořechový chléb.
Těšit se můžete na německý kváskový (žitno-pšeničný), břevnovský žitno-pšeničný, žitný (kváskový ze 100% žitné mouky), kváskový s řepou (pšenično-žitný), italský vesnický (ze semolinové mouky) nebo ořechový (pšeničné- žitný s vlašskými ořechy). Všechny tyto najdete v naší standardní nabídce.
O víkendu ale můžete také mimořádně vyzkoušet třeba bílý syrovátkový, vícezrnný semínkový, rajčatový, bylinko-sýrový s chilli papričkami, bramborový, bílý kváskový nebo čokoládovo-rozinkový chléb. Ty, které vám budou nejvíce chutnat, zařadíme do každodenní nabídky.
Upéct kváskový chleba si můžete i doma. Pokud nemáte dost trpělivosti k výrobě vlastního kvásku, o víkendu u nás dostanete při nákupu pečiva žitný kvásek jako dárek.
Více o kvásku najdete zde.
Těšíme se na Vás,
Vaše Kredenc
